Klimatisatie

Klimatisatie is het regelen van het binnenklimaat in gebouwen door middel van temperatuur, ventilatie en luchtvochtigheid.

Bij nieuwbouwwoningen zijn ventilatiesystemen verplicht, maar ook bij verbouwingen kan het plaatsen van een ventilatiesystemen interessant zijn. Eigenlijk is elke woning gebaat bij een efficiënt ventilatiesysteem.

Ventilatie in huis voert de verontreinigde binnenlucht af en voert frisse en zuurstofrijke lucht naar binnen. U ademt op elk moment gezonde lucht in, wat grote gezondheidsvoordelen oplevert.

Er zijn verschillende soorten ventilatiesystemen waarbij er een onderscheid gemaakt wordt tussen natuurlijke en mechanische ventilatie of de combinatie ervan. Ben je zoek naar de meest interessante en energiezuinige oplossing? Kies dan voor een ventilatiesysteem met warmterecuperatie.

Misschien ben je reeds voorzien van een ventilatiesysteem maar zoek je afkoeling tegen de warme zomermaanden? Dan kan het plaatsen van een airco een oplossing bieden.

Onze klimatisatie service

Bij VESK nemen we de tijd om samen met de klant het juiste klimatisatie of ventilatiesysteem te ontwerpen. Vervolgens wordt het geplaatst, waarna we het nauwkeurig afstellen op het volume van de ruimtes in jouw woning.

Is alles achter de rug? Dan zorgen we ervoor dat je het systeem zonder moeite kunt bedienen, met een korte training die de mogelijkheden én verplichtingen van jouw systeem toelicht.

Op zoek naar een klimatisatie -of ventilatiesysteem op maat van uw woning?